De voorbereidingen

Gepubliceerd op 9 mei 2018 om 21:20

De voorbereidingen zijn begonnen. Het is nog zo'n 110 dagen totdat ik vertrek. De formulieren zijn allemaal ingevuld en nu afwachten tot alles geaccepteerd wordt!

Alle papieren regelen was een heel gedoe maar het is gelukkig gelukt! Als je voor langere tijd naar Amerika gaat moet je ook inentingen halen en daar ben ik ook mee bezig. Als je alle papieren opgestuurd hebt begint het proces pas echt. Er wordt een gastgezin voor je gezocht dat bij je past en dat kan soms best even duren. Ik ga met de organisatie STS en daar is alles super goed geregeld. Ik hoor over een paar maanden waar ik terecht kom. Ik ben echt super benieuwd! Over een paar maanden zal ik vertrekken en ik heb er heel veel zin in maar het zal in het begin ook wel raar zijn omdat je daar helemaal niemand kent. Hopelijk went het snel en maak ik gauw nieuwe vrienden en vriendinnen!

 

Als ik vertrek ga ik eerst een paar dagen naar New York, daar ontmoet je allemaal andere studenten die hetzelfde gaan doen. Je gaat leuke dingen doen en je krijgt uitleg over hoe alles gaat. Dat is wel fijn want zo kan je ook alvast wennen aan het Engels praten en even van je jetlag bijkomen :) Over een paar weken zal ik weer een blog schrijven met de vorderingen en of ik al meer weet over mijn gast gezin.

 

Liefs, Rosa

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.