Mijn gastgezin

Gepubliceerd op 22 juni 2018 om 22:25

Op 1 juni 2018 kreeg ik een e-mail met de mededeling dat er een gastgezin voor mij gevonden was! Ik was zo blij! Ik ga 10 maanden in Minnesota wonen en het wordt hopelijk geweldig!

Mijn gastgezin woont in Minnesota in een heel klein plaatsje met maar ongeveer 3000 inwoners. Het gastgezin bestaat uit vier personen, mijn host mom (41), host dad (41), host sister (16) en mijn host brother (14). Ze hebben ook nog een klein hondje. Ze wonen op een groot stuk land aan een weg waar maar ongeveer 7 huizen staan. De Highschool waar ik heen ga is ongeveer 8 kilometer van het huis vandaan. Mijn host sister is ook een senior en gaat naar de zelfde school dus ik kan gelukkig met haar mee naar school rijden. 

 

Het plaatsje waar ik zit is zo'n 50 minuten van de hoofdstad vandaan dus dat is super leuk! De school heeft ongeveer 500 leerlingen dus het is best een kleine school vergeleken met wat ik gewend ben ;) Op school hebben ze heel veel verschillende vakken dus dat is heel leuk! Dit jaar gaan ze ook een meiden voetbal team oprichten dus ik hoop dat ik daar bij kan!

 

Mijn visum is ook helemaal geregeld gelukkig. Ik ben er helemaal klaar voor! Het is nog minder dan 60 dagen totdat ik vertrek dus de tijd gaat best wel snel. Op 19 augustus vlieg ik naar New York voor het welcome camp en op 22 augustus vlieg ik door naar mijn gastgezin. Ik kan echt niet wachten en ik heb er echt super veel zin in! We hebben elkaar al een aantal keer gesproken en ze lijken mij echt heel aardig! 

 

Een week voordat ik vertrek zal ik weer een blog schrijven met alle voorbereidingen😊

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb