November: Thanksgiving + School + Bentleyville

Gepubliceerd op 6 april 2019 om 13:48

Het is al een poos geleden dat ik een blog heb geschreven! We zijn met het gezin een weekendje weg gegaan naar Wisconsin. Het was echt super leuk! Het was het eerste weekend dat alle lichten aan gingen en je kon dan langs alle lichten en figuren lopen. Er waren meer dan 5 miljoen lichtjes!  Veel plezier met het lezen van mijn blog!🇺🇸

 

We beginnen maar bij het begin😄 Op 31 oktober was het Halloween en in Amerika is dat natuurlijk een hele happening. Alle kinderen gaan verkleed en ze gaan langs de deuren om te gaan trick or treaten. Ik ging met een stel vriendinnen en hun broertjes en zusjes dus dat was heel gezellig! Op 3 november ben ik met grandma, grandpa and Kailey naar de bioscoop geweest in mankato dat was heel leuk! We hebben de film the Hate u give gezien. Het was een hele mooie film. In de avond ben ik met Shelby en Kailey naar de Mall of America gegaan. We hebben lekker ergens gegeten en gewinkeld. 

 

12 November begon basketbal en ik had het goede idee om maar eens mee te gaan trainen omdat het mij wel leuk leek. Dat viel best wel tegen😂 In Amerika zijn ze nogal fanatiek met sporten. Zo traint de high school 5x per week iedere dag na school 2,5 uur lang en dan ook nog eens wedstrijden 2x per week. Na ruim een week meetrainen vond ik het wel mooi geweest. Voetbal blijft toch altijd een stuk leuker! 

 

Die zaterdag vertrokken we richting Wisconsin. We gingen naar Bentleyville/Duluth, een klein plaatsje waar ze ieder jaar een lampjes festival hebben. Er zijn meer dan 5 miljoen lichtjes en het is ontzettend mooi! (zie de foto's) Het was heel gezellig maar wel heel koud! Gelukkig hadden we veel warme kleren bij ons en je kreeg gratis warme chocomel en chocolate chip cookies!

 

Op 22 November was het Thanksgiving. In Amerika komt de hele familie dan bij elkaar om vooral heel veel te eten😄 Met elkaar ben je dan dankbaar voor alles wat je hebt. Het was super leuk om de hele familie weer te zien en het eten was ontzettend lekker. In de nacht van Thanksgiving begint ook altijd black friday dat is in Amerika natuurlijk een hele happening en ik ben er zeker van dat iedereen wel eens een filmpje heeft gezien van mensen in Amerika die vechten om spullen op Black friday. Eerst wilden Kailey en ik naar de Mall of America gaan maar aangezien dat dat het grootste winkelcentrum van Amerika is leek het ons toch niet zo'n goed idee dus toen zijn we maar naar Mankato gegaan. We stonden om 5 uur in de ochtend op en vertrokken richting het winkelcentrum. (Als je in Amerika bent is dit zeker een leuke ervaring om een keertje te doen op Black friday😉) Het was gelukkig een stuk rustiger dan dat we dachten. Het was super gezellig!

 

Die zaterdag ging ik met een stel vriendinnen naar de bioscoop en dat was heel leuk! We hebben de film instant family gezien en hij was echt heel mooi! Zeker een film die je gezien moet hebben! We gaan altijd naar de Walmart voordat we naar de bioscoop gaan want dan kan je veel meer eten en drinken kopen voor veel minder geld😂 Alleen het eten mee naar binnen smokkelen is een ander verhaal maar meestal doen ze er helemaal niet moeilijk over😄 Het was een super gezellige avond met de meiden!

 

Bedankt voor het lezen van mijn blog! 🇺🇸

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb